6932602051 6937194406 Χώρα Νάξου, Νάξος stamatisvall@gmail.com
 
     
  Βαλληνδράς Σταμάτης
Οικοδομική Επιχείρηση - Οικοδομικές Εργασίες | ΝάξοςΗ επιχείρησή μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των ενισχύσεων και επισκευών κτιρίων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη που ενδέχεται να προκύψει σε ιδιωτικά ή δημόσια έργα. Με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλής ποιότητας υλικά, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.
 
     
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 

Κάθε επιχείρηση που αναλαμβάνουμε αποτελεί για εμάς μια ευκαιρία να επιδείξουμε την τεχνική μας δεξιοτεχνία, την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την προσήκουσα σεβαστική στάση έναντι του περιβάλλοντος και της κοινότητας.

Αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προσφέρει ασφάλεια, ομορφιά και λειτουργικότητα για τους χρήστες και τις μελλοντικές γενιές.

 
     
 

Συνεπώς, επιδιώκουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι στον τομέα των ενισχύσεων και επισκευών κτιρίων, παρέχοντας υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες και δημιουργούν μια διαφορά στην κοινότητα και τον κλάδο της οικοδομής.

Στην Εταιρία Βαλληνδράς Σταμάτης, η αφοσίωσή μας στην ποιότητα, η δέσμευσή μας στην καινοτομία και η συνεχής ανάπτυξη μας καθιστούν τον ιδανικό εταίρο για κάθε έργο που απαιτεί την αποκατάσταση και ενίσχυση κτιρίων.

 
     
 
 
 
 
 
     
  Υπηρεσία Ενίσχυσης Κτιρίων


Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην ενίσχυση κτιριακών κατασκευών με τη χρήση προηγμένων τεχνικών και υλικών. Μέσω της εφαρμογής μανδύων εκτοξευόμενου σκυροδέματος (Gunite), μεταλλικών ελασμάτων και άλλων μεθόδων, εξασφαλίζουμε την αντοχή και την ασφάλεια των κτιριακών κατασκευών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Υπηρεσία Επισκευής Κτιρίων


Οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν την επισκευή και την ανακατασκευή κτιριακών κατασκευών, αντιμετωπίζοντας βλάβες όπως οξείδωση του οπλισμού και αποφλοίωση του σκυροδέματος με χρήση επισκευαστικών κονιαμάτων και άλλων τεχνικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Υπηρεσία Αναπαλαίωσης Κτιρίων


Προσφέρουμε υπηρεσίες αναπαλαίωσης και ανακαίνισης κτιριακών κατασκευών, αναδεικνύοντας την αρχιτεκτονική ομορφιά και επαναφέροντας τη λειτουργικότητα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Υπηρεσία Θωράκισης Κτιρίων


Η επιχείρησή μας παρέχει υπηρεσίες θωράκισης κτιρίων, εφαρμόζοντας συνθετικά υλικά FRP και άλλες τεχνικές για την προστασία από εξωτερικές επιβλαβείς παράγοντες.
 
     
 
     
 
Υπηρεσία Προστασίας Κτιρίων


Προσφέρουμε υπηρεσίες προστασίας κτιριακών κατασκευών με την εφαρμογή μονώσεων, θερμομονώσεων και άλλων τεχνικών, προστατεύοντας τα από την υγρασία, τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις και άλλες εξωτερικές επιρροές.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
 

Μανδύες Εκτοξευόμενου Σκυροδέματος (Gunite)

 Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην εφαρμογή μανδύων εκτοξευόμενου σκυροδέματος (Gunite) σε κολόνες, δοκάρια, τοιχία, τοιχοποιίες και πρανή εδάφη, παρέχοντας ανθεκτικές και μακροχρόνιες λύσεις για την ενίσχυση και τη διατήρηση κτιριακών κατασκευών.
 

Επισκευαστικά Κονιάματα

Οι ειδικοί της επιχείρησής μας αναλαμβάνουν την επισκευή βλαβών του μπετόν από οξείδωση του οπλισμού και αποφλοίωση του σκυροδέματος με χρήση επισκευαστικών κονιαμάτων, επαναφέροντας την ακεραιότητα των κατασκευών.
 

Εφαρμογή Συνθετικών Υλικών FRP

Με την εφαρμογή συνθετικών υλικών FRP, όπως ανθρακούχα και υαλοϋφάσματα, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ενίσχυση και την προστασία κτιριακών κατασκευών.
 

Τσιμεντενέσεις & Ρητινενέσεις

Αναλαμβάνουμε την εφαρμογή τσιμεντενέσεων και ρητινών για αντιστάθμιση βλαβών και ενίσχυση κατασκευών, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή και προστασία.
 
 
 
 
 
 
 
 

Μανδύες Εγχυτού Σκυροδέματος

Με την τεχνική των μανδύων εγχυτού σκυροδέματος, προσφέρουμε ανθεκτικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ενίσχυση και την ανακατασκευή κατασκευών.
 

Μεταλλικά Ελάσματα (Beton plaque)

Χαλύβδινα ελάσματα για την ενίσχυση δομικών στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα.
 

Αδιατάρακτη Κοπή

Προσφέρουμε υπηρεσίες αδιατάρακτης κοπής για την αφαίρεση τμημάτων κατασκευών με ακρίβεια και ασφάλεια.
 

Αμμοβολές και Υδροαμμοβολές

Αναλαμβάνουμε αμμοβολές και υδροαμμοβολές για τον καθαρισμό και την προστασία επιφανειών με υψηλή πίεση μηχανημάτων.
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
       KIN:  6932602051 - 6937194406  
     
 
     
 
     
  01.
Μονώσεις - Θερμομονώσεις

Παρέχουμε υπηρεσίες μονώσεων και θερμομονώσεων για την δημιουργία ενός ευχάριστου και αποδοτικού περιβάλλοντος.
 
     
     
  02.
Ινοπλισμένα

Εφαρμόζουμε ινοπλισμένα υλικά για την ενίσχυση και την ανακατασκευή κτιριακών κατασκευών.
 
     
     
  03.
Αρμολογήματα

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες αρμολογήματος για την σταθεροποίηση και την ασφάλεια των κατασκευών.