6932602051 6937194406 Χώρα Νάξου, Νάξος stamatisvall@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  Βαλληνδράς Σταμάτης
Οικοδομική Επιχείρηση - Οικοδομικές Εργασίες | ΝάξοςΣας παρουσιάζουμε την εταιρία μας, την Εταιρία Βαλληνδράς Σταμάτης, μια επιχείρηση με υπερεκτίμηση στον χώρο των ενισχύσεων και επισκευών υφιστάμενων κτιρίων, διατηρητέων και Μνημείων εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Εξειδικευόμαστε στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων που εξασφαλίζουν την αποκατάσταση και την ενίσχυση του φέροντα οργανισμού των κτιρίων, επιδιώκοντας την απόλυτη ακεραιότητα και ασφάλεια.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
     
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό
 
     
 
Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση μελετών και αναπαλαιώσεων κτιρίων σε περιοχές μη προσβάσιμες για τυπικά μηχανήματα, εξασφαλίζοντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. 
 
Στην Εταιρία Βαλληνδράς Σταμάτης, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΜΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εάν αναζητάτε την απόλυτη εταιρική εμπιστοσύνη για την αποκατάσταση και ενίσχυση κτιρίων, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να εξερευνήσουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 6932602051 - 6937194406
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αναβάθμιση και προστασία κτιρίων σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στην Νάξο, στην Σύρο, στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στην Εταιρία Βαλληνδράς Σταμάτης, ο στόχος μας είναι σαφής και αποφασιστικός: Αποβλέπουμε στην αναβάθμιση και τη διατήρηση του κτιριακού περιβάλλοντος, προσφέροντας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας.
 
     
 
Μέσω της εφαρμογής τεχνολογικά προηγμένων μεθόδων και υλικών, παρέχουμε υπηρεσίες που ενισχύουν την αντοχή, την αισθητική και τη λειτουργικότητα των κτιριακών κατασκευών. Στοχεύουμε στην επίτευξη μιας ισορροπημένης προσέγγισης μεταξύ σύγχρονων τεχνολογιών και σεβασμού προς την παράδοση και την ιστορία των κτιριακών έργων.